Ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Αντιδήμαρχος Ηλ. Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής & Καινοτομίας

Ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Αντιδήμαρχος Ηλ. Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής & Καινοτομίας

1731 1154 Γρηγοριάδης Καλλίστρατος - Δράση με γνώση

Την Τρίτη, 01-09-2020, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης λαμβάνοντας υπόψη τις σχετικές εν ισχύι διατάξεις καθόρισε τις Αντιδημαρχίες του Δήμου Βέροιας και όρισε Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής & Καινοτομίας τον δημοτικό σύμβουλο, Καλλίστρατο Γρηγοριάδη.

Αναλυτικά, ακολουθεί η δήλωση του νέου Αντιδημάρχου

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Βέροιας, Κώστα Βοργιαζίδη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, αναθέτοντας μου την Αντιδημαρχία Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής & Καινοτομίας.

Το γεγονός, εκτός από μεγάλη τιμή, αποτελεί για μένα και μια σημαντική ευκαιρία να εργαστώ για την υλοποίηση ιδεών και προτάσεων που έχω διατυπώσει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα και οι οποίες, έχω τη βεβαιότητα πως, αποτέλεσαν κρίσιμο κριτήριο στη συνείδηση των πολιτών για την εκλογή μου.

Στόχος μου είναι, μέσα από δράσεις αναφοράς, που κάνουν χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, να προωθηθεί η εξωστρέφεια της πόλης της Βέροιας και η ευημερία των πολιτών της, να ενδυναμωθεί, δηλαδή, η διοικητική αποτελεσματικότητά του δήμου και να καλυφθούν έτσι, κατά το μέγιστο δυνατό, οι ανάγκες κάθε συνδημότη, βελτιώνοντας και διευκολύνοντας την ποιότητα της καθημερινότητας του.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ των αρμοδιοτήτων μου, ειδικό βάρος, θα έχουν η παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης μέσω δράσεων όπως το ψηφιακό πρόγραμμα διαχείρισης αιτημάτων των δημοτών, αλλά και οι κινήσεις που θα διενεργηθούν προς την κατεύθυνση της ευφυούς αστικής ανάπτυξης με όχημα το υπό σχεδιασμό επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου Βέροιας για την «Έξυπνη Πόλη».

Η ενίσχυση της προσαρμοστικότητας του δήμου μας στις συνθήκες που ραγδαία επιβάλει το μέλλον είναι στο χέρι μας. Θα την πετύχουμε εκμεταλλευόμενοι κάθε ευκαιρία.